Μοσχαρίσια ρολάκια με προσούτο

Υλικά:

 μοσχάρι,
 προσούτο,
 φασκόμηλο,
 ελαιόλαδο,
 λευκό κρασί

Εκτελεση:

Βάλτε αλάτι και πιπέρι στις μοσχαρίσιες φέτες, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι το προσούτο είναι αλμυρό.Απλώστε μια φέτα κρέατος κάθε φορά στο ξύλο κοπής και τοποθετήστε πάνω μια φέτα προσούτο.Διπλώστε τη φέτα κρέατος σε ρολό και κλείστε τις άκρες με δύο οδοντογλυφίδες.Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, προσθέστε τα ρολάκια και αφήστε τα να πάρουν γεύση, σε μέτρια φωτιά, γυρίζοντάς τα.Όταν τα ρολάκια ροδίσουν, ρίξτε το κρασί και αφήστε να πάρουν γεύση για λίγα λεπτά.Σκεπάστε το τηγάνι και μαγειρέψτε τα ρολάκια, σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά, για περίπου 15 λεπτά.Σερβίρετε τα μοσχαρίσια ρολάκια με προσούτο ζεστά, βρέχοντάς τα με τη σάλτσα τους!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου