Μπράουνις με σοκολάτα υγείας

ΥΛΙΚΑ (για 30 κομμάτια περίπου):
175 γραμ. σοκολάτα υγείας,σε κομμάτια ή σε παστίλιες
150 γραμ. βούτυρο σε κομματάκια
4 αυγά 
120 γραμ. ζάχαρη ψιλή
1 κουταλιά της σούπας λικέρ
1 κουταλάκι του τσαγιού στιγμιαίο καφέ
60 γραμ. αλεύρι
ελάχιστο αλάτι
1 φλιτζανάκι φουντούκια,τριμμένα σε πολύ λεπτά κομμάτια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Καλύψτε το ταψί με λαδόκολλα ή βουτυρώστε το και αλευρώστε το  και στη συνέχεια,τινάξτε το ώστε να φύγει το περιττό αλεύρι.Βάλτε τη σχάρα στο κέντρο του φούρνου και προθερμαίνεται τον στους 180 βαθμούς κελισίου. Λιώστε την σοκολάτα με το βούτυρο σε μπεν μαρί, ανακατεύοντας συνεχώς.Σε ένα άλλο μπολ,χτυπήστε με το αναδευτήρι χειρός,τη ζάχαρη μαζί με τα αυγά,για πέντε λεπτά,ώστε να γίνουν ανοιχτόχρωμο και συμπαγές μείγμα.Προσθέστε,ανακατεύοντας το λικέρ και τον στιγμιαίο καφέ,διαλυμένο σε 1 κουταλάκι του γλυκού νερού.Προσθέστε το αλεύρι,λίγο κάθε φορά,ανακατεύοντας διαρκώς με πιο αργές κινήσεις,ώστε να απορροφηθεί.Ρίξτε τη λιωμένη σοκολάτα,χλιαρή,συνεχίζοντας να ανακατεύετε,κατόπιν τα τριμμένα φουντούκια και ανακατέψτε,έως το ότου το μείγμα γίνει ομογενές.Κατόπιν,ρίξτε το μείγμα στο ταψί και βάλτε το στον προθερμασμένο φούρνο.Ψήστε για 30-35 λεπτά,προσέχοντας το κέντρο του γλυκού να παραμένει σχετικά μαλακό.Ελέγξτε,βυθίζοντας ένα μαχαίρι και σε αυτό το σημείο βγάλτε το από τον φούρνο και αφήστε το να κρυώσει.Απλώστε μια λαδόκολλα πάνω σε μια επιφάνεια εργασίας,αναποδογυρίστε το ταψί και ξεφορμάρετε το γλυκό.Στη συνέχεια,κόψτε σε τετραγωνάκια και βάλτε τα σε μια σχάρα.Όταν στεγνώσουν και κρυώσουν εντελώς,μπορείτε να τα αποθηκεύσετε σε αεροστεγή κουτιά ή βάζα και να τα διατηρήσετε για 3 ή και περισσότερες μέρες.