Πανεύκολη μους σοκολάτας

Υλίκα: 
150 γραμμ.
 Κουβερτούρα Πλάκα ΓΙΩΤΗΣ
 κομμένη σε πολύ μικρά κομμάτια
 5 ολόφρεσκα βιολογικά αυγά ,
 175 ml κρέμα γάλακτος
 Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
 (για το γαρνίρισμα)
  κρεμα συνταγι  Εκτέλεση
Εκτέλεση:

 Λιώνουμε την κομματιασμένη σοκολάτα σε μπεν μαρί. Αφού λιώσει, την αφήνουμε να γίνει χλιαρή για λίγα λεπτά.Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με το μίξερ χειρός σε μέτρια ταχύτητα, μέχρι να γίνει παχύρρευστη (περίπου 4΄ με 5΄). Ύστερα χτυπάμε και τ’ ασπράδια στην ίδια ταχύτητα για 5΄με 6΄, έως ότου σχηματιστούν απαλές κορυφές Απαλά και κουταλιά κουταλιά ρίχνουμε τα χτυπημένα ασπράδια στη σοκολάτα, διπλώνοντας το μείγμα με σπάτουλα μέχρι να ομογενοποιηθεί. Τέλος, με τον ίδιο τρόπο προσθέτουμε και την παχύρρευστη κρέμα.Μοιράζουμε τη μους σε 4 ποτήρια και την αφήνουμε να παγώσει καλά. Για να τη σερβίρουμε, μπορούμε να πασπαλίσουμε με κακάο και άχνη τέσσερα μεγάλα πιάτα και με τη βοήθεια δύο κουταλιών να αφήσουμε μέσα κουταλιές από την κρέμα.