Πατατοσαλατα με μπεικον και μαγιονεζα

Υλικά:
3 καρότα βρασμένα
2 αγγουράκια τουρσί
1 κ.γ. κάπαρη
½ φλιτζ. αρακάς βρασμένος (ή κονσέρβας)
1 φλιτζ. μαγιονέζα
2 κ.σ. ξύδι από κρασί
αλάτι

½ πιπέρι
8φετεσ μπεικον
Εκτελεση:
Κόβουμε τα λαχανικά μας σε κύβους. Τα στρονουμε όλα μαζί σε μπολ, προσθέτουμε τη μαγιονέζα, το ξύδι, το αλάτι και το πιπέρι .Αφήνουμε την σαλάτα για λίγο στο ψυγείο να παγώσει και σερβίρουμε.