ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΤΟΥΡΤΑ

ΥΛΙΚΑ:                                                                                               
Παντεσπάνι
6 αυγά200 γρ. αλεύρι200 γρ. ζάχαρη
3 κ.σ. κακάο σκόνη άγλυκη
4 κ.σ. βούτυρο
Για τη γέμιση:
125 γρ βούτυρο
 200 γρ κουβερτούρα
 50 γρ άχνη ζάχαρη 
Για την επικάλυψη
 ½ φλτζ αμύγδαλο φιλέ
 2 κ.σ. σοκολάτα σε νιφάδες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χτυπάμε στον κάδο του μίξερ σε δυνατή ταχύτητα τα αυγά με τη ζάχαρη για 10 λεπτά.Σταματάμε το χτύπημα όταν μπορούν να δημιουργηθούν με το πιρούνι κορυφές από το μείγμα.Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το κακάο και τα προσθέτουμε στο μείγμα, μαζί με το λιωμένο βούτυρο.Βουτυρώνουμε μια στενόμακρη φόρμα του κέικ και ρίχνουμε μέσα το μείγμα.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για 35-40 λεπτά.Αφήνουμε το κέικ να κρυώσει, το ξεφορμάρουμε και το αφήνουμε να κρυώσει εντελώς.Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο σε μπεν μαρί.Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε την άχνη.Χτυπάμε το μείγμα με ένα μίξερ χειρός μέχρι να αφρατέψει και να γίνει κρέμα.Κόβουμε το κέικ σε 3 οριζόντια μέρη.Κρατάμε το ένα τέταρτο από την κρέμα-σοκολάτα στην άκρη για επικάλυψη.Συναρμολογούμε ξανά το κέικ βάζοντας ανάμεσα στις στρώσεις την κρέμα σοκολάτας.Καλύπτουμε όλο το κέικ με το ¼ της κρέμας σοκολάτας και πασπαλίζουμε με το φιλέ και τις νιφάδες σοκολάτας.