Tρούφα πικρή με ρούμι και γκάνας

ΥΛΙΚΑ:
Για το παντεσπάνι:
200γρ. ζάχαρη
180γρ. αλεύρι
20 γρ.κακάο σκούρο
5 γρ. μπέικιν πάουντερ
4 αυγά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Για το παντεσπάνι:
Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη στο μίξερ να φουσκώσουν και να ασπρίσουν.Προσθέτουμε το αλεύρι,το κακάο και το μπέικιν μπάουντερ.Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα βουτυρωμένο ταψάκι και ψήνουμε στους 170 βαθμούς Κελισίου για 30-40 λεπτά περίπου.Δοκιμάζουμε με ένα μαχαίρι,στη μέση,αν έχει ψηθεί.Αφήνουμε να κρυώσει πολύ καλά.
Για το γκάνας:
Βράζουμε την κρέμα γάλακτος και προσθέτουμε τη σοκολάτα.Η γκάνας είναι έτοιμη.Θρυμματίζουμε το πατεσπάνι,και σε αυτό προσθέτουμε το ρούμι και την γκάνας.Προσθέτουμε το κακάο και ζαυμώνουμε μέχρι ο με.ιγμα να γίνει ομογενές.Αφήνουμε το μέιγμα για 1 ώρα σο ψυγείο.Ξαναζυμώνουμε το μείγμα για λίγο και μετά το πλάθουμε σε μικρές μπαλίτσες.Τα καλύπτουμε με τρούφα και τα ξαναβάζουμε ξανά στο ψυγείο.