Ζελε με κερασια

Υλικά
3 φακελάκια ζελέ με γεύση κεράσι
400 γραμ. κεράσια

250 γραμ. χυμό βύσσινο
Εκτέλεση
Διαλύουμε τα φακελάκια του ζέλε σε 3 ποτήρια γεμάτα ζεστό νερό.Τα ανακατεύουμε μέχρι ώσπου η σκόνη να διαλυθεί.Στη συνέχεια ρίχνουμε 2 ποτηρια κρύο νερό κ' μετά 1 ποτήρι χυμό βύσσινο.Τα ανακατεύουμε καλά κ μετά το ρίχνουμε σε μια φόρμα.Το βάζουμε στο ψυγείο κ μόλις βλέπουμε ότι το μείγμα έχει πύξει λιγάκι ριχνουμε κ τα κεράσια.Μόλις πύξει τελείως το βγάζουμε από τη φόρμα κ το σερβίρουμε