Χριστουγγενίατικα μπισκότα

ΥΛΙΚΑ:
250 γραμμάρια βούτυρο
250 γραμμάρια καστανή ζάχαρη
75 γραμμάρια λευκή ζάχαρη
1 αυγό
1 πρέζα αλάτι
 2 κουταλιές γάλα
 500 γραμμάρια αλεύρι
μισό κουταλάκι κανέλα
 1/4 κουταλάκι γαρύφαλο τριμμένο
 μισό μοσχοκάρυδο φρεσκοτριμμένο
 1 ασπράδι αυγού
 200 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
 Βάζουμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και τα χτυπάμε για να γίνει μία ομοιογενής ζύμη. Την ανοίγουμε με έναν πλάστη, την κόβουμε με φορμάκια σε διάφορα σχέδια.Τα τοποθετούμε σε μία λαμαρίνα που έχουμε τοποθετήσει λαδόκολλα πρώτα ή σιλικόνη ψησίματος, και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στου 160 βαθμούς για 20-25 λεπτά.
    Φτιάχνουμε το γλάσο χτυπώντας στο χέρι το ασπράδι με την άχνη κι αν θέλουμε προσθέτουμε λίγο χρώμα ζαχαροπλαστικής. Γλασάρουμε τα μπισκότα με ένα πινέλο και τα στολίζετε όπως θέλετε.Άμα θέλετε πάρτε έμπνευση από τις παρακάτω εικόνες: