ΡΟΛΛΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ ΜΕ ΧΑΛΒΑ

Υλικα:
400 γρ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΧΑΛΒΑΣ Κακάο
1 φύλλο Σφολιάτα ΧΡΥΣΗ ΖΥΜΗ
1 χούφτα καρύδια
1 χούφτα σταφίδες
1 κ.σ. μαύρη ζάχαρη
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
2 - 3 γερές πρέζες κανέλλα
2 κ.σ. ζάχαρη άχνη στο πασπάλισμα
Εκτελεση:

Απλώνουμε δυο φύλλα σφολιάτας σε καθαρό πάγκο. Θρυμματίζουμε τον χαλβά σε μικρά κομματάκια πάνω στα φύλλα. Προσθέτουμε απλωμένες τις σταφίδες, την τριμμένη καρυδόψιχα και πασπαλίζουμε με μπόλικη κανέλλα. Τρίβουμε σε όλη την επιφάνεια ξύσμα πορτοκαλιού και προσεκτικά διπλώνουμε τις δυο άκρες του φύλλου προς τα μέσα και τυλίγουμε το φύλλο από κάτω προς τα πάνω σε ρολό. Χαράζουμε τα ρολάκια με μαχαίρι, πασπαλίζουμε με λίγη ζάχαρη μαύρη και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 25-30 λεπτά. Σερβίρουμε το γλυκό κομμένο σε κομμάτια και πασπαλισμένο με ζάχαρη άχνη.