Δροσιστικό Γλυκό με Ροδάκινο

Υλικά:
1 κουτί ζελέ ροδάκινο Γιώτης
1 χυμός 1lt. Amita
1 πακέτο μπισκότα Σαβουαγιάρ
500 ml. κρέμα γάλακτος
1 κουτί κομπόστα ροδάκινο
2 σακουλάκια κρέμα αραβοσίτου Γιώτης
φιλέ αμύγδαλο

Εκτέλεση:
Ετοιμάζουμε το ζελέ , παράλληλα στρώνουμε στο πυρέξ τα μπισκότα σαβουαγιάρ . Μετά φτιάχνουμε την κρέμα αραβοσίτου και την στρώνουμε από πάνω . Στη συνέχεια κόβουμε τα ροδάκινα της κομπόστας , σε φέτες και τα στρώνουμε από πάνω . Μετά από αυτό ρίχνουμε το ζελέ , που έχει ήδη κρυώσει . Το βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες . Μετά το βγάζουμε και ρίχνουμε από πάνω την κρέμα σαντιγί , που έχουμε ήδη φτιάξει , και στη συνέχεια πασπαλίζουμε το φιλέ αμύγδαλο .