Ανεμόμυλοι

Υλικά:
1 πακέτο φύλλο σφολιάτα
170 γραμ. αμυγδαλόπαστα
1 αυγό
καστανή ζάχαρη
Εκτέλεση:
Ανοίγουμε το φύλλο της σφολιάτας και το κόβουμε σε τετράγωνα.Χαράζουμε διαγωνίος και στη μέση βάζουμε ένα κομματάκι αμυγδαλόπαστα.Διπλώνουμε τις γωνίες έτσι ώστε να σχηματίσουμε ένα ανεμόμυλο.Μετά τα αλείφουμε με το αυγό και μετά τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη.Τα ψήνουμε στο φούρνο σε 180 C για 40 λεπτά.
Είναι μια πάρα πολύ εύκολη συνταγή για συνοδευτικό του καφέ και του τσάι.