Υλικά:
500 γραμμάρια πέννες
1 μέτριο μπρόκολο χοντροκομμένο
50 γραμμάρια κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά
200 γραμμάρια κασέρι τριμμένο ή τσένταρ
Λίγο ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, βράζετε το μπρόκολο για 5 λεπτά περίπου. Το βγάζετε και στο ίδιο νερό βράζετε τις πέννες για 10 λεπτά περίπου και στραγγίζετε.Σε ένα πυρεξ βάζετε τις πέννες, την κρέμα γάλακτος, το αλατοπίπερο και το μπρόκολο που πριν το εχετε σοτάρει για ½ λεπτό ακόμη. Απο πανω ριχνετε το τυρι κ μετα το βαζετε στο φουρνο,μεχρι ωσπου το τυρι να λιωσει κ να παρει χρωμα.
500 γραμμάρια πέννες
1 μέτριο μπρόκολο χοντροκομμένο
50 γραμμάρια κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά
200 γραμμάρια κασέρι τριμμένο ή τσένταρ
Λίγο ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, βράζετε το μπρόκολο για 5 λεπτά περίπου. Το βγάζετε και στο ίδιο νερό βράζετε τις πέννες για 10 λεπτά περίπου και στραγγίζετε.Σε ένα πυρεξ βάζετε τις πέννες, την κρέμα γάλακτος, το αλατοπίπερο και το μπρόκολο που πριν το εχετε σοτάρει για ½ λεπτό ακόμη. Απο πανω ριχνετε το τυρι κ μετα το βαζετε στο φουρνο,μεχρι ωσπου το τυρι να λιωσει κ να παρει χρωμα.