Γαλακτομπούρεκο

Υλικά
1 πακέτο φύλλο μπακλαβά 
βούτυρο spry λυωμένο
Για την κρέμα:
6 φλυτζάνια γάλα 
6 κουταλιές σούπας κοφτές ζάχαρη 
2 κουταλιές σούπας καλά γεμάτες κορν φλάουερ
4 κρόκους αυγών 
1 κουταλιά σούπας βούτυρο ανάλατο 
βανίλια
Για το σιρόπι:
1 1/4 φλυτζανιού ζάχαρη 
1 φλυτζάνι νερό
1 κουταλάκι μέλι
1 ξύλο κανέλλας 
λίγες σταγόνες λεμόνι

Εκτέλεση
Ετοιμάζετε το σιρόπι:
Βάζετε όλα τα υλικά σε κατσαρολάκι στη φωτιά (εκτός από το μέλι) και όταν κοχλάσουν τα αφήνετε 5' λεπτά,βάζετε το μέλι,αφήνετε ακόμη 2' λεπτά και το κατεβάζετε από την φωτιά.
Ετοιμάζετε την κρέμα:
Χτυπάτε καλά τους κρόκους με τη ζάχαρη στο μίξερ,περίπου 10' λεπτά.Βάζετε τα 5 φλυτζάνια γάλα στη φωτιά και αφήνετε να γίνει χλιαρό.Διαλύετε το κορν φλάουερ και σιμιγδάλι στο υπόλοιπο ένα φλυτζάνι κρύο γάλα και τα ρίχνετε στο μείγμα των αυγών.Τα ρίχνετε σιγά σιγά στο χλιαρό γάλα και ανακατεύετε με ξύλινο κουτάλι.Όταν πήξει η κρέμα,κατεβάζετε από τη φωτιά και ρίχνετε το βούτυρο.Αν η κρέμα σας είναι πηχτή,προσθέτετε λίγο γάλα χλιαρό.Λαδώνετε ένα ορθογώνιο πυρέξ (35X23) και στρώνετε τα 2/3 από τα φύλλα ,ενώ αλέιφετε κάθε δύο φύλλα με βούτυρο.Απλώνετε μέσα την κρέμα και τη σκεπάζετε με τα φύλλα που εξέχουν από το πυρέξ.Βάζετε επάνω τα υπόλοιπα φύλλα ενώ αλείφετε πάλι κάθε δύο φύλλα με βούτυρο.Βουτυρώνετε καλά την επιφάνεια.Χαράζετε την επιφάνεια σε ράμβους,χωρίς το μαχαίρι σας να φτάσει μέχρι την κρέμα και ραντίζετε με μια κουταλιά περίπου νερό.Το ψήνετε σε μέτριο και ήδη προθερμασμένο φούρνο,μέχρι να ροδίσει.Μόλις το βγάλετε από το φούρνο,το περιχύνετε με το κρύο σιρόπι.
Σημειώσεις:
1.Να προσέχετε το σιρόπι σας να είναι καλά δεμένο
2.Η κρέμα σας να μην είναι σφιχτή.