Κλασική σοκολάτα με σαντιγί

Υλικά (για 2 φλυτζάνια) :
-100 γραμ, σοκολατα υγειασ 
σε κομματακια
-2 κουταλιεσ ζαχαρη ραφινε
-400 μλ γαλα πληρεσ
-1 κουταλια κορν φλαουρ
-150 μλ φρεσκια κρεμα γαλακτοσ
για γλυικα
-1 κουταλια ζαχαρη αχνη
-κακαο σε σκονη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1.Σε μια κατσαρολα ριξτε τη σοκολατα, το γαλα (κρατωντασ μια κουταλια)
και τη ζαχαρη ραφινε. Βαλτε το μειγμα σε χαμηλη φωτια και ανακατεψτε, ωστε να ενωθοθν τα υλικα.
2.Σε ενα μπολακι διαλυστε το κορν φλαουρ στο γαλα που κρατησατε και στη συνεχεια, προσθεστε το
στην κατσαρολα.Συνεχιστε το ανακατεμα, αφηστε το μειγμα να βρασει για 10 λεπτα η μεχρι η σοκολατα να πηξσει και κατεβαστε την κατσαρολα απο τη φωτια
3.Εν τω μεταξυ, σε ενα καλα πλυμενο και παγωμενο μπολ η στο μπολ του μιξερ χτυπηστε την κρεμα
γαλακτοσ με τη ζαχαρη αχνη για να φτιαξετε σαντιγι.
4.Μοιραστε το μειγμα τησ σοκολατασ σε 2 φλιτζανια και γαρνιρετε με τη σαντιγι.Πασπαλιστε με κακαο και σερβιρετε.