Λουκουμαδες

Υλικα:
 500 γραμμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
 1 φακελάκι μαγιά σκόνη
 1 κ.σ. μέλι θυμαρίσιο
 1 κ.γλ. (κοφτό) αλάτι περίπου 
2 φλ. τσαγιού χλιαρό νερό ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
 θυμαρίσιο μέλι
 κανέλα
 τριμμενα καρυδια
Εκτελεση:
Βάζουμε σε μεγάλο μπολ το αλεύρι, τη μαγιά, το μέλι και προσθέτουμε σιγά σιγά νερό μέχρι να γίνει παχύς χυλός. Τέλος προσθέτουμε το αλάτι. Σκεπάζουμε το μπολ και το αφήνουμε κοντά σε ζεστό χώρο (καλοριφέρ ή δίπλα στην κουζίνα) για 30΄, μέχρι το μείγμα να αρχίσει να ανεβαίνει στα τοιχώματα του μπολ. Σε κατσαρόλα βαθιά ζεσταίνουμε ελαιόλαδο. Κόβουμε τους λουκουμάδες με το χέρι. Βουτάμε την αριστερή παλάμη στο μείγμα και πιέζουμε προς τα πάνω. Το λουκουμά που βγαίνει απ’ τον αντίχειρα τον κόβουμε με κουτάλι και τον ρίχνουμε στο καυτό ελαιόλαδο ή ρίχνουμε κουταλιά κουταλιά από το μείγμα στο λάδι. Τηγανίζουμε για λίγα λεπτά μέχρι να ροδίσουν οι λουκουμάδες. Τους στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί. Τους βάζουμε σε πιατέλα και περιχύνουμε με θυμαρίσιο μέλι, κανέλα κ τριμμενα καρυδια.


Σουφλε με μακαρόνια κ μπεικον

Υλικα:
1 πακέτο Τρουμπετίνα Μέλισσα
 ½ φλυτζάνι βούτυρο φρέσκο
 150 γρ. τυρί ρεγκάτο τριμμένο
 250 γρ. κασέρι τριμμένο
 100 γρ. τυρί καπνιστό τριμμένο
150 γρ. μπέϊκον ψιλοκομμένο
 150 γρ. ζαμπόν ψιλοκομμένο
 Αλατοπίπερο

250 γρ. κρέμα γάλακτος
Εκτελεση:
Βράζουμε τα ζυμαρικά, σουρώνουμε και  βουτυρώνουμε. Σοτάρουμε το μπέϊκον και το ζαμπόν σε λίγο βούτυρο και το ανακατεύουμε μαζί με τα ζυμαρικά. Σε ένα σκεύος για σουφλέ βάζουμε  τα ζυμαρικά με το ζαμπόν και το μπέικον και τα μισά τυριά. Στη συνέχεια ρίχνουμε τη κρέμα γάλακτος και τα υπόλοιπα τυριά.