Σουφλε με μακαρόνια κ μπεικον

Υλικα:
1 πακέτο Τρουμπετίνα Μέλισσα
 ½ φλυτζάνι βούτυρο φρέσκο
 150 γρ. τυρί ρεγκάτο τριμμένο
 250 γρ. κασέρι τριμμένο
 100 γρ. τυρί καπνιστό τριμμένο
150 γρ. μπέϊκον ψιλοκομμένο
 150 γρ. ζαμπόν ψιλοκομμένο
 Αλατοπίπερο

250 γρ. κρέμα γάλακτος
Εκτελεση:
Βράζουμε τα ζυμαρικά, σουρώνουμε και  βουτυρώνουμε. Σοτάρουμε το μπέϊκον και το ζαμπόν σε λίγο βούτυρο και το ανακατεύουμε μαζί με τα ζυμαρικά. Σε ένα σκεύος για σουφλέ βάζουμε  τα ζυμαρικά με το ζαμπόν και το μπέικον και τα μισά τυριά. Στη συνέχεια ρίχνουμε τη κρέμα γάλακτος και τα υπόλοιπα τυριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου