Cheesecake

Υλικά
1 κουτί μπισκότα digestive (400 γραμ.)
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα βλάχας παγωμένο (397 γραμ.)
1/2 πακέτο βούτυρο ανάλατο (ολόκληρο 227 γραμ.)
1 κουτί τυρί φιλαδέλφεια (200 γραμ.)
1/2 φλυτζάνι χυμό λεμονιού 
1 μαρμελάδα φράουλας

Εκτέλεση
Αλέθετε τα μπισκότα (αφήνετε μια χούφτα περίπου,που θα τα χρειαστείτε για να γαρνίρετε το γλύκισμα) και λυώνετε το βούτυρο σε μπαιν-μαρί.Τα ενώνετε δουλεύοντας τα με το χέρι σας.Τα βάζετε σε πιατέλα μέσα σε στεφάνι φόρμας Νο 24.Χτυπάτε στο μίξερ το τυρί με το γάλα καλά και βάζετε σιγά-σιγά το χυμό λεμονιού,ενώ εξακολουθείτε το χτύπημα.Απλώνετε το μείγμα πάνω στα μπισκότα και το βάζετε στο ψυγείο.Όταν πήξει,απλώνετε επάνω τη μαρμελάδα και γύρω-γύρω βάζετε λίγα μπισκότα αλεσμένα (αυτά που κρατήσατε προηγουμένως).Βάζετε στο ψυγείο και όταν παγώσει,βγάζετε τη στεφάνη της φόρμας.
Είναι ένα γλυκό που αρέσει σε όλο τον κόσμο.Οπότε σας το προτείνω να το φτιάξετε για τους αγαπημένους ανθρώπους σας.
Καλή επιτυχία!