Ραβανί με καλαμποκάλευρο

Υλικά:
250 γρ ή 2 κουπες τσαγιου καλομποκάλευρο
125 γρ ή 1 κουπα τσαγιου αλευρι για ολες τις χρησεις
200 γρ ή 1 κουπα τσαγιου ζαχαρη
1 ποτήρι λάδι καλομποκέλεο 
4 αυγα
1 μπεΐκιν παουντερ
λιγη βανιλια 
Εκτέλεση:
Χτυπάμε στο μιξερ για 10' το λάδι με τη ζαχαρη και ριχνουμε ενα ενα τα αυγα και μετα τα υπολοιπα υλικα σιγα σιγα. 
Τοποθετουμε το μειγμα σε βουτυρωμενη φορμα Νο 30 και την βαζουμε σε προθερμασμενο φουρνο να ψηθει για 20-22 λεπτα στους 220° C .Στο τέλος το πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.Μια πανεύκολη συνταγή από την μαμά μου.