Χοιρινο με μουσταρδα και μανιταρια

Υλικα:
1 κιλό φιλέτο χοιρινό ή κοτόπουλο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 φλ. μανιτάρια σε φετούλες
1 κ.σ cornflour
1/3 φλ. λευκό κρασί
1 κ.σ μουστάρδα dijon
3/4 φλ. κύβος κοτόπουλου
αλάτι, πιπέρι

Εκτελεση:
Αφαιρούμε το λίπος από το κρέας μας και το κόβουμε σε 8 φιλετάκια.Χτυπάμε λίγο τα φιλετάκια μας ώστε να είναι λεπτά και τα αλατοπιπερώνουμεΖεσταίνουμε σε μεσαία φωτιά το ελαιόλαδο.Ψήνουμε τα φιλετάκια για 3 λεπτά χωρίς να τα γυρίζουμε και άλλα 2 λεπτά από την άλλη πλευρά.Αφαιρούμε το χοιρινό από το τηγάνι και ρίχνουμε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια.Τα αφήνουμε για περίπου 4 λεπτά σε μεσαία φωτιά.Σβήνουμε με το κρασί.Ανακατεύουμε το αλεύρι πολύ καλά με το ζωμό.Όταν εξατμισθεί όλο σχεδόν το κρασί προσθέτουμε τη μουστάρδα και το ζωμό με το αλεύρι.Βάζουμε ξανά τα φιλετάκια στο τηγάνι και μαγειρεύουμε για 3-4 λεπτά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου