Υλικά :
500 γραμμ. κιμάς μοσχαρίσιος
2 σκελίδες σκόρδο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γλ. κύμινο
2 φέτες ψωμί μπαγιάτικο
1 φλ. τσαγ. μαυροδάφνη
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Για τη σάλτσα:
1 κιλό ντομάτες τριμμένες
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1/2 κ.σ. πελτές
1 πρέζα ζάχαρη
2-3 κόκκοι μπαχάρι
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση:
Μουλιάζω ψωμί στο κρασί και τα ζυμώνω όλα μαζί μέχρι να αφρατέψει ο κιμάς. Βράζω όλα μαζί τα υλικά της σάλτσας για 10-15 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα. Τηγανίζω τα σουτζουκάκια και τα ρίχνω στη σάλτσα να βράσουν για 10 λεπτά.
500 γραμμ. κιμάς μοσχαρίσιος
2 σκελίδες σκόρδο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γλ. κύμινο
2 φέτες ψωμί μπαγιάτικο
1 φλ. τσαγ. μαυροδάφνη
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Για τη σάλτσα:
1 κιλό ντομάτες τριμμένες
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1/2 κ.σ. πελτές
1 πρέζα ζάχαρη
2-3 κόκκοι μπαχάρι
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση:
Μουλιάζω ψωμί στο κρασί και τα ζυμώνω όλα μαζί μέχρι να αφρατέψει ο κιμάς. Βράζω όλα μαζί τα υλικά της σάλτσας για 10-15 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα. Τηγανίζω τα σουτζουκάκια και τα ρίχνω στη σάλτσα να βράσουν για 10 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου