Σαρδέλες ξυδο-ριγανάτες

Υλυκα:

Σαρδέλες
Ξύδι
Ελαιόλαδο
Σκόρδο
Αλάτι
Πιπέρι
Ένα τηγάνι που δεν κολλάει

Εκτελεση:

Φτιάχνουμε τις σαρδελίτσες:
Καθαρίζουμε καλά τα ψάρια, τα πλένουμε και τ’ αφήνουμε λίγο να στραγγίξουν. Ζεσταίνουμε καλά σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ελαιόλαδο και ρίχνουμε μερικές σκελίδες ψιλοκομμένο σκόρδο. Μόλις το φέρουμε δυο – τρείς βόλτες στο τηγάνι βάζουμε και τις σαρδέλες την μια δίπλα στην άλλη, σε μια σειρά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου