Υλυκα:
Σαρδέλες
Ξύδι
Ελαιόλαδο
Σκόρδο
Αλάτι
Πιπέρι
Ένα τηγάνι που δεν κολλάει
Εκτελεση:
Φτιάχνουμε τις σαρδελίτσες:
Καθαρίζουμε καλά τα ψάρια, τα πλένουμε και τ’ αφήνουμε λίγο να στραγγίξουν. Ζεσταίνουμε καλά σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ελαιόλαδο και ρίχνουμε μερικές σκελίδες ψιλοκομμένο σκόρδο. Μόλις το φέρουμε δυο – τρείς βόλτες στο τηγάνι βάζουμε και τις σαρδέλες την μια δίπλα στην άλλη, σε μια σειρά
Σαρδέλες
Ξύδι
Ελαιόλαδο
Σκόρδο
Αλάτι
Πιπέρι
Ένα τηγάνι που δεν κολλάει
Εκτελεση:
Φτιάχνουμε τις σαρδελίτσες:
Καθαρίζουμε καλά τα ψάρια, τα πλένουμε και τ’ αφήνουμε λίγο να στραγγίξουν. Ζεσταίνουμε καλά σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ελαιόλαδο και ρίχνουμε μερικές σκελίδες ψιλοκομμένο σκόρδο. Μόλις το φέρουμε δυο – τρείς βόλτες στο τηγάνι βάζουμε και τις σαρδέλες την μια δίπλα στην άλλη, σε μια σειρά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου