Παϊδάκια ψητά

Υλυκα:

Παϊδάκια 1 κιλό από αρνάκι γάλακτος κομμένα
Αλάτι - πιπέρι
Ρίγανη

Εκτελεση:

Στρώνουμε τα παϊδάκια μας σε έναν δίσκο. Σε ένα μπολ βάζουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη  και τα ανακατεύουμε. Πασπαλίζουμε και από τις δυο πλευρές τα παϊδάκια μας  και τα ψήνουμε ανάλογα πόσο ξεροψημένα τα θέλουμε στην σχάρα, στο γκριλ ή ακόμα καλύτερα στα κάρβουνα. Συνοδεύονται ωραία με πατάτες τηγανητές και τζατζίκι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου