ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΣΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝΟ

Yλικά:

 2 κονσέρβες φασόλια κόκκινα
 2 κονσέρβες τόνο σε ελαιόλαδο
 1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
3 ντοματες
 1 πιπεριά κοκκινο ψιλοκομμένη
 1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
 8 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  1 κουτ. σούπας κύμινο
 1 κουτ. σούπας πάπρικα γλυκιά
 μερικά φύλλα δυόσμου
 αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Κόβουμε όλα τα υλικα και τα  αναμειγνύουμε καλά. Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε τη σαλάτα σκεπασμένη στο ψυγείο για τουλάχιστον 30 λεπτά. Σερβίρουμε προαιρετικά με μικρές αραβικές πίτες τηγανητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου