Παβλοβακια μικρα

Υλικά:

Για τις μαρέγκες
6 ασπράδια αυγών (περίπου 200 γρ.)
150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
150 γρ. ζάχαρη άχνη
1 κουτ. σούπας  κοφτή κορν-φλάουρ
2 βανίλιες

Για την κρέμα 

200 γρ. τυρί κρέμα  (Philadelphia)
250 γρ. κρέμα γάλακτος
2 κουτ. σούπας ζάχαρη άχνη
Γέμισμα και γαρνίρισμα
Κρέμα που έχουμε φτιάξει με τα πιο πάνω υλικά
Φράουλες κομμένες, ραντισμένες με λικέρ κουαντρώ
Σάλτσα φράουλας
Αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και έτοιμο σιρόπι φράουλας
Αμύγδαλο καβουρδισμένο και τριμμένο




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου